Ensimmäiset hampurilaiset, joihin on lisätty sushia

Hampurilaiset ja sushit ovat kaksi Suomalaisten rakastamaa ruokalajia. Vuonna 2017 ensimmäisenä maailmassa Osuuskaupan Ravintolat alkoi tarjota asiakkailleen jotain täysin uutta. He lanseerasivat hampurilaisen, johon on lisätty sushia! Näillä ns. stushi-burgereilla pyrittiin antamaan asiakkaille uusi ulottuvuus molempien suosikkiruokalajien yhdistelmässä.

Kokeilun ansioista Helsingin ja Vantaan puntti-ravintoloissa tarjolla olevat stushi-burgerit olivat suuri menestys. Seuraavana vuonna useita ravintoloita alkoi tarjota sushikomponentteja hampurilaisiinsa trendistä kiinnostuneille asiakkaille. Monet pienten paikallisten ravintoloiden loivat myös aidosti uniikkeja tuotteita kun niihin yhdistelivät sushia ja hampurilaisia paikalliseen herkkutraditioon pohjautuen.

Keskiyö Suomi -ketju ryhtyi ensimmäisenä tavarataloketjuina tarjoamaan mielenkiintoista sushiburgeria. Uudenvuoden illan juhlijoille ketju tarjosi sushiburgereita omilla merkeillään mm MaMa’s Sushi Burgerina sekä Sashiburgerina.

Hampurilaiset ja sushit ovat aina olleet yhdistelmänä, joka herättää yleistä mielenkiintoa ja innostusta. Nyt kuitenkin on olemassa virallisesti juuri tällaisen hampurilaisen rinnalle: ensimmäiset hampurilaiset, joihin on lisätty sushia.

McDonald’s Japanissa on juuri lanseerannut tällaista uniikkia hampurilaista: Samurai Sushi Burger. Burgeri sisältää teriyaki-kastikkeeseen kastettuja sushirullia, hienonnettua salaattia ja tuoretta tuoretta keltaista valkosipulia.

Burgerin nimi antaa jo vihiä siitä, miten se näyttää ja maistuu – modernin ja uniikin version teriyaki-kastikkeeseen valmistetuista sushirullista. Maku kokemuksesta voidaan vahvistaa myös ainutlaatuiseksi.

Tämän ainutlaatuisen suorituskyvyn takana on Texasin Houstonissa sijaitseva Toybox Bistro Groupin perustaja Paul Solakian, joka on toiminut burgerien pienen ekosysteemin vaikuttajana ja kehittäjänä. Utelias runsaudenpulaan oli alkanut jo jonkin aikaa sitten huomaamatta solakian olevan keskustelussa vaatimattomasti mukana. Hänen luomansa rannekkeet ja visiot eivät pidä paikkaansa, vaan pikemminkin loistavat.

Hampurilaiset saavuttivat vakiinnuttaneet maineensa ruoanlaittokulttuurissa, mutta myös sushilla on yhtä älykkäitä ja herkullisia tapoja esitellä se ruokalautasella. Samurai Sushi Burgerissa yhdistyvät nyt nykyaikaisen ruoanlaadun laatu ja innovatiivisuus. Yksi ensimmäisistä maukkaasta löydöistä onkin Samurai Sushi Burger McDonald’s Japanissa!

Hampurilaishulluus on valloittanut maailmaa myös Suomessa. Erityisesti nuoret rakastavat hampurilaisia ja ravintolat ja fast food ketjut kilpailevat parhaista innovaatioista tuoda uusia ja erikoisia hampurilaisia kuluttajien syliin.

Uusimpana trendinä nähdään hampurilaiset, joissa yhdistyvät paitsi tavanomaiseen ruokaan liittyvät raaka-aineet, kuten jauheliha ja juusto, myös japanilaisen ruoan parhaita ainesosia. Yllätys, yllätys – tarkoitan sushia!

Konsepti on erittäin mielenkiintoinen – rullattu sushin demiglacella toimii ihastuttavasti siirtymänä tavanomaisen jauhelihaperunapihvin välillä. Yhdistelmän tuloksena saadaan hampurilainen, joka on syöd*äv*n eksoottinen ja täynn*ä*n makua!

Parhaiten hampurilainen saadaan nautittua huolellisesti valmistettuna tuoreista aineksista – luonnonlihasta, luomuruoista ja tuoreista kasviksista. Se antaa meille mahdollisuuden maistella savuisesta pihvistä mutta myös herkullista sushimausteesta pippurin, inkiväärin ja wasabin avulla.

Ensimmäiset sushihampurilaiset olivat saatavilla vain muutamissa ravintoloissa, mutta nyt on mahdollista löytää sushihampurilaiscitronelleja useimmista ravintoloista, joissa tarjotaan fast food hampurilaisia.

Suomalaisten hampurilaisketjujen tarjoamien sushi-annosten suosiota on tutkittu jo jonkin aikaa, ja tuoreimmat tiedot sanovat, että nämä keksinnöt ovat kiihkeän suosittuja. Nyt haastamme kuitenkin kaikkien muuttamaan asenteeni ja ottamaan vastaan jotakin mitä emme ole ennen nähneet: ensimmäiset hampurilaiset, joihin on lisätty sushia.

Hampurilaisketju McDonald’s esittelee uuden “teriyaki burger” -annoksen, joka valmistetaan sulatetusta teriyaki-kastikkeesta ja maukkaasta porsaanliha-/kana-/kalapihvistä, joka on puolikasootunut savukokeessa. Lopullisen silauksen annokselle antaa itämainen maustetuore sushi-riisi sekä rapeat äyriäiset, jotka ovat kypsyneet lusikoituksessa teriyakikastikkeessa. Annos sisältää myös munakoisoja ja isoja vihanneksia.

Mitä voisimme toivoa? Ruoka on herkullista ja täynnä makuja! Uito “teriyaki burger” on aidosti ainutlaatuinentuote, joka tarjoaa parhaan yhdistelmän suosittuja punjabi- ja japanilaistyylejä. Se on makuelämys herkuksi, johon trooppiset mausteet ja makeat vihannekset antavat oikean twistin.

Uusi “Teriyaki Burger” tulee olemaan saatavilla vain rajoitetun ajan, mutta se voi inspiroida muita samankaltaisia ​​keittiötaidotekniikoita tulevaisuudessa. Tervetuloa tutustumaan tähän unohtumattomaan herkkuun!

Related Posts