Ensimmäiset hampurilaiset, joihin on lisätty sushia

Se alkaa yksinkertaisella hampurilaisilla ja päättyy sushirullaan. Hampurilainen menee laatikkoon ja toimitetaan asiakkaalle. Sitten kala asetetaan sen päälle – tästä tulee sushirulla. Hampurilainen tarjoillaan kyljellään, jotta asiakas voi syödä sen sellaisenaan tai taittaa sen kahtia ja leikkaa voileivän kahtia, jolloin sushista tulee vieläkin maukkaampaa.

Tämä on ehkä yksi parhaista esimerkeistä siitä, kuinka tekoälyllä toimivaa tuotetta voidaan käyttää auttamaan ihmisiä tekemään parempia päätöksiä. Toisin kuin muut esimerkit, joita olemme nähneet, kuten puheentunnistussovellukset, tämä esimerkki vaatii vain vähän huomiota käyttäjältä, eikä hänen tarvitse tehdä mitään käyttäessään sitä: heidän täytyy vain käyttää silmiään! BCI on toinen tapa kommunikoida koneiden kanssa. Se käyttää korkeataajuisia signaaleja stimuloidakseen ihmisen aivojen toimintaa. Kun BCI havaitsee tämän toiminnan, kone voi seurata samoja kaavoja ja vastata vastaavasti lukemalla tai tallentamalla ääninäytteitä tai visuaalisia kuvia siitä, mitä sanotaan tai nähdään. Tämä on tehty menestyksekkäästi ihmisten auttamiseksi, joilla on viestintähäiriöitä, kuten dysfasia. Viime vuosina tällä alalla on tapahtunut paljon kehitystä, ja jotkut tunnetut yritykset käyttävät

Yksi yleisimmistä stereotypioista teknologiasta on sen kyky viedä luovuus kaikilta yksilöiltä tai yrityksiltä. Näin ei kuitenkaan ole. Teknologialla on selvästi joitain rajoituksia siinä, miten teknologia voi parantaa luovia aineistoja ja niiden yleistä tuottavuutta, mutta se ei ota pois niiden potentiaalia.

Yhdysvalloissa joka kolmas amerikkalainen on maistanut sushia. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka ihmiset kuluttavat ruokaa nyt. Näyttää kuitenkin siltä, että tämä ei riitä tyydyttämään sushin himoa. Jotkut ihmiset yhdistävät myös tällaisia elintarvikkeita.

Kyberpetokset ja hakkerointi saavat meidät ajattelemaan kyberturvallisuutta päivittäin, mutta ne eivät kiinnitä huomiotamme. Tietoverkkorikollisuus yleistyy jatkuvasti ja meitä vastaan hyökätään joka ikinen päivä. Se on erittäin vakava asia, joka meidän tulisi ottaa vakavasti kaikilla elämämme tasoilla, mukaan lukien verkkotapahtumat tai pankkitapahtumat digitaalisten laitteiden, kuten älypuhelimien tai tablettien (PC-tietokoneiden) avulla. Meidän tulee pystyä suojautumaan siltä

Tekoälykirjoittajat voivat tarjota hampurilaisia lisätyillä ainesosilla ja makuilla. He voivat myös luoda sisältöä tietyille aiheille, kuten sushille, samoilla luovilla ideoilla kuin ihmiskirjoittajilla.

Haluaisin esitellä näiden kahden yhdistelmän. Ensimmäinen hampurilainen, johon on lisätty sushia, joka ei ole pelkkä “hampurilainen” ja jonka voi nauttia viinilasillisen kera ja joka toimitetaan tunnin sisällä.

Tässä osiossa tarkastellaan joitain esimerkkejä työstämme tekoälyn kirjoitusassistenttien kanssa.

Viime vuosina hampurilaisista on tullut eräänlainen ruokatrendi. Standardoitumisensa ja laajan hyväksyntänsä muilla markkinoilla on aika, että ne löytyvät myös terveys- ja hyvinvointialan puolelta.

Sushi on noussut suosioon erityisesti niiden terveystietoisten ihmisten keskuudessa, jotka haluavat laihtua ja etsivät terveellisiä reseptejä, jotka myös maistuvat hyvältä.

Related Posts